TwitterFacebookLinkedIn

GZ-psycholoog Indigo Tiel


Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar en volg en begeleid je het hele zorgproces van jouw cliënten binnen Indigo, dé voorziening voor Basis GGZ jeugd in gezondheidscentra/huisartsenpraktijken in de regio.

De kracht van Indigo zit in focusgericht behandelen waarbij de zelfregie bij cliënt wordt vergroot. Hierdoor zijn de behandelingen veelal kortdurend. Binnen Indigo werken we met het KOP-model, wat staat voor klachten = omstandigheden x persoonlijke stijl. We gaan er dan ook van uit dat de omstandigheden waarin iemand verkeert en de manier waarop iemand hier mee omgaat, uiteindelijk de klachten van iemand bepaalt. Uiteraard wordt de omgeving (ouders, school, sociale contacten) in dit geheel meegenomen.

De KOP-methode sluit extra goed aan bij jeugd omdat hun persoonlijkheid nog erg in ontwikkeling is.

Daarnaast denk en werk je actief mee aan zorg en organisatie-inhoudelijke ontwikkelingen in de regio en ben je continu pro-actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de Basis GGZ.

Je hebt heel zelfstandig, afwisselend werk: je behandelt cliënten met verschillende diagnoses, maar allemaal kortdurend.

Waar ga je werken?

Indigo in Rivierenland heeft vestigingen in Tiel, Geldermalsen en vanaf  2019 in Culemborg en ‘staat’ voor mentale ondersteuning direct en dichtbij. In de praktijk betekent dit korte wachtlijsten en een werkplek in een of meer gezondheidscentra.

Je hebt via korte lijnen en veelvuldig contact met de huisarts(en) en de praktijkondersteuner GGZ, maar ook met bijvoorbeeld de fysiotherapeut en de diëtist. Binnen Indigo leg je regelmatig zélf contact met je collega GZ-psychologen, die in andere huisartsenpraktijken in de regio werkzaam zijn.

Indigo in Rivierenland maakt onderdeel uit van landelijke Indigo-franchise voor Basis GGZ. In Gelderland betekent dit dat je in dienst treedt van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB-geregistreerd. Daarnaast stap je makkelijk op onbekenden en nieuwe situaties af, ben je een creatieve en kritische medewerker en vind je het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij –kortdurend- behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn (het opbouwen en onderhouden) van teamspirit.
 
Aantal jaren werkervaring: 
Opleidingsniveau: WO

Beroepsregistratie: AGB-code
BIG-registratie

Wij bieden

  • een dienstverband van 28 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk. Er is ook een mogelijkheid tot min-max contract. 
  • FWG 65 €3364,00- €5280,00
  • werkdagen in overleg;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yntze Scheper, directeur, 06 57 53 88 65.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.