TwitterFacebookLinkedIn

Fellowship PsychiatrieBen jij beginnend psychiater of bijna klaar met je opleiding psychiatrie? Dan heeft Pro Persona Groep (Indigo in Gelderland, Kairos, Pompestichting en Pro Persona) voor jou een mooi aanbod. Wij bieden onze beginnende psychiaters aanvullend een eenjarig verdiepingsprogramma aan: het Fellowship Psychiatrie. Deze zal in januari 2020 weer van start gaan.


Medisch leiderschap en groeien in je rol als regiebehandelaar
Het Fellowship Psychiatrie geeft een boost aan je ontwikkeling op het vlak van medisch leiderschap. Daarnaast krijgt je meer inzicht in de organisatiestructuur, missie, visie en bedrijfsvoering van Pro Persona. Je groeit daardoor sneller in je rol als regiebehandelaar en vindt gemakkelijker je weg in de organisatie. Ook krijg je meer inzicht in de complexe relatie tussen behandelinhoud en bedrijfsvoering.


Kennisoverdracht, vaardigheden en intervisie
Het Fellowship bestaat uit de volgende vier programmaonderdelen:

Beleidspsychiatrie algemeen
Deze cursus bestaat uit 10 modules en gaat over medisch leiderschap en het aansturen van teams.

Verdieping organisatie en opleiding
In dit onderdeel verbinden we de opgedane beleidspsychiatrische inzichten met de praktijk van het werken bij Pro Persona Groep. Er is aandacht voor de organisatiestructuur, resultaatverantwoordelijke teams, persoonlijke effectiviteit, regiebehandelaarschap en het begeleiden van aios.

Persoonlijke scholing
Een deel van de tijd kun je je verdiepen in door jou zelf aangedragen thema’s. Denk hierbij aan deelname aan een congres of cursus.

Intervisie en coaching
Uitwisseling met collega’s en coaching door een ervaren senior psychiater verhogen het rendement van het Fellowship.

 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Jij bent een expert op jouw vakgebied. Als je bij ons komt werken ontvang je als beginnend psychiater een marktconform salaris, en heb je alle rechten en plichten die bij het psychiatervak horen.

 

Wie komen in aanmerking voor het Fellowship?

  • psychiaters die korter dan twee jaar geleden hun eerste psychiaterregistratie hebben behaald
  • psychiaters die een arbeidsovereenkomst met Pro Persona Groep zijn aangegaan van minimaal 24 uur per week.

 

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 26 november 2019 vindt er van 17.00 tot 19.00 uur een informatie- en kennismakingsbijeenkomst plaats in gebouw Sonneheerdt 1 in Wolfheze.

Op deze avond word je nader geïnformeerd over het programma en is er gelegenheid tot verdere kennismaking met elkaar, de projectgroep fellowship en enkele genodigden die bij het fellowship zijn betrokken. Er zullen soep en broodjes klaar staan.

Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden.


Meer informatie?
Je kunt je vragen mailen. Wij nemen dan contact met je op. Bellen kan ook: (026) 483 32 65.